Ajánlatkérés Foglalás

Bonfini Étterem - Miskolctapolca

Az apartman-szállodánk 60 fős étteremmel rendelkezik, mely Mátyás királyunk egyik történetírójáról, Bonfiniről kapta nevét. Az ízlésesen berendezett "Bonfini Ristorante" hangulata híven tükrözi a reneszánsz korszakot. A 30 fős belső terem elegáns étterem, míg a 30 fős külső terem söröző jellegű. Az étterem hangulatát varázsolja meghittebbé a kandallóban lobogó tűz. Az étlap étkek sokaságát kínálja a magyar és a nemzetközi gasztronómiának megfelelően.

Étterem
Étterem
étterem

Rendezvények: születésnapok, keresztelők, esküvők, ballagások...

Befogadóképessége 60 fő - alkalmas születés- és névnapok, keresztelők, esküvők, ballagások és diplomakiosztók, tovább- képzések, évzáró rendezvények, csapatépítő-, összetartó-, és fejlesztő tréningek, osztálytalálkozók, családi és baráti összejövetelek tartására.

Nyáron a kerthelyiségben is várjuk Kedves Vendégeinket !

Érdekesség: névadónk, ANTONIO BONFINI

/1427-1502 /

Mátyás király történetírója volt. A király az olasz származású költőt bízta meg a magyar történelem feldolgozásával. Az okot az szolgáltatta, hogy Thuróczi János Magyar Krónikáját az udvar finomabb érzésű körei tűrhetetlenül barbárnak találták. Mátyás felkérte Bonfinit, hogy ezt latin nyelven , méltó terjedelemben és számára kívánatos felfogásban készítse el. Miután Mátyás halála után a megbízást Ulászló megújította a mű 38 könyvben készült el. Munkájáért Bonfinit a király (Ulászló) magyar nemességgel és koszorús költő címmel tüntetett ki.

Amennyiben szállását közvetlenül a Kikelet Club Hotelnél foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja.
Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat.