Ajánlatkérés Foglalás

Vendégtájékoztató

Kedves Vendégünk!

Örömmel értesítjük Kedves Látogatóinkat, Leendő Vendégeinket, hogy a szállodánkban 2020. június 1.-től. fokozott óvintézkedések mellett, korlátozott számban

ÚJRA FOGADUNK VENDÉGEKET!

Vendégeink és Dolgozóink biztonsága, illetve a távolságtartás érdekében a COVID-19 kézikönyv ajánlásainak megfelelően az elkövetkezendő időszakban az alábbiak szerint biztosítjuk szolgáltatásainkat. Kérjük, olvassa el átfogó tájékoztatónkat!

 

Közösségi terek, külterület, szállodai helyiségek

 

 

                                                                                                    Intézkedések

 

Munkatársaink

Munkatársaink egészségesek. Betegség gyanújával sem jöhet senki dolgozni. Egészségügyi állapotukat folyamatosan ellenőrizzük.

Higiénés képzéseket tartottunk.  tanultakat alkalmazzuk. Személyzetünk minden tagja maszkban dolgozik, melyet a szabályoknak megfelelően alkalmazunk és viselünk.

Kérjük működjön együtt velünk, mikor a szabályok betartását kérjük.

Közösségi terek

Saját mosodánkban megfelelő hőfokon, a higiéniai szabályoknak megfelelő vegyszerekkel mossuk és szárítjuk az ágyneműket, köntösöket, törölközőket.

A kilincseket naponta többször fertőtlenítjük, és ugyanígy teszünk mindennel, amit meg lehet érinteni (korlátok) vagy aminek gombja van (lift, kávégép, stb.)

Szobáinkat, közösségi tereinket és minden területet, felületet, amit meg lehet érinteni fokozott körültekintéssel és speciális fertőtlenítőszerrel takarítjuk.

A közösségi terekben érintés nélküli kézfertőtlenítő adagolókat helyeztünk el.

A liftben kérjük, hogy egy háztartásban lévők utazzanak egyszerre. Kérjük tartsa a több vendégtől a kellő távolságot és várjon az üres lift megérkezéséig a közlekedéssel.

Recepció

Érkezéskor számítunk az Ön együttműködésére!

Nyilatkozzon érkezéskor arról, hogy nincs koronavírusra utaló tünete, nem áll karantén megfigyelés vagy kezelés alatt, illetve tudomásul veszi, hogy szükséges betartania a járványügyi szabályzatban rögzített általános higiéniai szabályokat és kormányrendeleteket Ön és többi vendég, valamint a személyzet egészségének megóvása érdekében.

Recepciónkon az ügyintézés kényelmes, és széles recepciós pultnak köszönhetően kellően távolságtartó is.

Kérjük, a családból 1 fő lépjen a pulthoz a gyors ügyintézés érdekében, a többiek távolabb várakozzanak.

A szobakulcsokat fertőtlenítjük!

Tartson távolságot, ha várakoznia kell, és válassza az érintésmentes fizetési módokat!

Igény esetén kesztyűt és maszkot biztosít Önnek és kedves Családjának recepciós munkatársunk térítés ellenében.

Szobák

Rutinos kollégáink eddig is úgy takarítottak, hogy az otthon biztonsága várja az érkezőket. Most erre még kiemeltebben figyelnek.

Éttermi kiszolgálás

Mielőtt az étterembe lép, kérjük használja a kézfertőtlenítő automatát a bejáratnál!

Amennyiben a létszám megköveteli, időszakos étkezéseket fogunk bevezetni, segítse munkákat azzal, hogy a recepción választ a felkínált étkezési időpontok között.

Az ültetésnél kollégáink segítenek a megfelelő távolság megtartásában.

Különösen figyelünk minden felületre, eszközre és gombra, amit meg kell érinteni.

Az ételek elkészítésénél eddig is komoly előírásoknak kellett megfelelnünk (HACCP élelmiszer biztonsági rendszer), van gyakorlatunk a szigorú szabályok betartásában.

Éttermünkben a félpanziós ellátás keretein belül a büféreggelit vagy kontinentális reggelit, svédasztalos vacsorát vagy háromfogásos tányérszervizes vacsorát kínálunk Vendégeinknek.

A berendezéseket, italautomaták gombjait és egyéb felületeket rendszeresen fertőtlenítjük, a vendégek után az asztalt fertőtlenítjük és új textíliát teszünk fel.

Textil szalvétáinkat eldobható, papírszalvétára cseréltük.

Kiszolgáló személyzetünk maszkot és kesztyűt visel.

Wellness & Spa, medencetér

A wellness részlegünkön pihenőágyak, nyugágyak között családonként megfelelő távolságot hagyunk.

A legjobb tudásunk, és ajánlások szerint a klóros vízben, és a szaunában elért hőfok hatástalanítja a vírust.

A medencéink vízminőségét és klórszintjét folyamatosan ellenőrizzük. A hatósági mintavételek is rendszeresek. Családonként kényelmesen el lehet helyezkedni. Tartsanak távolságot másoktól!

Medencehasználat előtt alapos tusolás kötelező!

Wellness szolgáltatásinak mindig aktuális kormányrendeletben foglaltak szerint üzemelnek.

Masszázsidőpontok között hosszabb szünetet tartunk, hogy elegendő idő álljon rendelkezésünkre a fertőtlenítésre.

Mindent megteszünk, hogy szállodánk falain kívül tartsuk a kórokozókat, kérjük, Önök is segítsenek ebben nekünk az előírások betartásával.

Zavartalan, kellemes kikapcsolódást kívánunk minden Kedves Vendégünknek!

 

Vendéginformációk frissítve: 2020. június 1.

Ha az aktuális szabályozásban bármilyen változás áll be, felülvizsgáljuk intézkedésinket, és a helyzetnek megfelelően változtatunk. Az elsődleges szempont mindig Vendégeink és Dolgozóink egészségének védelme.

Amennyiben szállását közvetlenül a Kikelet Club Hotelnél foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja.
Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat.