Ajánlatkérés Foglalás

Masszázsok

A gyógyító masszázs nyugtatja az idegeket, kellemes érzést nyújt, s megteremti a test és lélek egyensúját. A gyógyító masszázs javítja a vérkeringést azáltal, hogy elősegíti a vér áramlását a végtagokból a szív felé. A simító mozdulatok, melyeket effleurage - nek nevezünk, növeli a friss vér áramlását, amely tápanyagokat és oxigént szállít a szerveknek és az izmoknak.

A gyógyító masszázs elősegíti az izmok relaxációját és megnyúlását (mint egy összetekert gumiszalag kigöngyölése), enyhíti a feszességet , továbbá elősegíti a toxinok eltávolítását. Serkenti a pangó területek friss vérellátását, friss tápanyagokat, oxigént szállít a fáradt izmoknak és segít az izomműködés során keletkező tejsav eltávolításában.

Ez az anyagcseréből visszamaradó végtermék, amely ha feszes izomszövetben marad, képes kristályosodni és fájdalmat okozni.

Minden kiegészítő gyógyeljárásnak van egy fontos feltétele: a test alapvetően egy nyugodt, erőlködéstől mentes működésre lett "tervezve", ami homeosztázisnak vagy egyensúlynak nevezünk. A gyógyító masszázs nyugtatja az idegeket, kellemes érzést nyújt, s megteremti a test és lélek egyensúlyát.

ARC - DEKOLTÁZS MASSZÁZS - Ára: 4.300.-Ft (15 perc)

Az arcmasszázs célja többféle lehet. Elősegíthetjük általa a ráncok kisimulását, a vérellátás frissítését, az arcbőr rugalmasságának megőrzését. A masszázs természtesen a pszichénkre is hat, nyugalmat, frissességet eredményez.

FRISSÍTŐ /ERŐSEBB/DERÉK, HÁT, VÁLL, NYAK MASSZÁZS - Ára: 7.000.-Ft (25 perc)

A klasszikus masszázs a háti testtájékra kiterjedő frissítő, relaxáló, stresszoldó nyugati masszázsfajta. Csökkenti a fájdalmat, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, fokozza az éberséget, csökkenti a stressz által okozott káros hatásokat. Az energikus gyúrás, dörzsölés hatására az izmok ellazulnak és javul a vérellátás. Helyi vérbőséget okoz, felgyorsul a vérkeringés, az anyagcsere fokozódásával pedig a test salakanyagai távoznak gyorsabban. Élénkítő és frissítő hatásának köszönhetően szinte újjá születik az ember.

RELAXÁLÓ /GYENGÉBB/ DERÉK, HÁT, VÁLL, NYAK MASSZÁZS - Ára: 7.000.-Ft (25 perc)

Ellazulást elősegítő hatású, természetes eredetű olaját tartalmazó testápoló masszázsolajjal történő masszázs. Kellemes illat mindazoknak, akik lazításra, kikapcsolódásra vágynak. regeneráló, relaxáló hatásának köszönhetően a napi stessz okozta feszültséget, fáradságot megszünteti, a frissesség, könnyedség, kiegyensújuzottság érzetét biztosítja. Sikerrel használható az elfáradt, túlterhelt izmok, ízületek lazítására,izomgörcsök oldására, izomláz okozta fájdalmak csillapítására, megszüntetésére.

TELJES TESTMASSZÁZS - Ára: 12.500.-Ft (50 perc)

A teljes testmasszázs, ahogy a neve is mutatja, az egész testre kifejti pozitív hatásait. Frissítő, energetizáló masszázsforma, hatására a test izmai ellazulnak, oldja a feszültséget, stresszt, enyhíti az izomfájdalmakat, emellett regeneráló és méregtelenítő hatású is. Továbbá fokozza az anyagcserét, segíti a regenerációs folyamatokat a szervezetben, javítja az izmok teljesítőképességét, a kondíciót és az általános közérzetet is.

CSOKOLÁDÉ OLAJOS MASSZÁZS - Ára: 7.700.-Ft (25 perc)

Élmény a testnek és a léleknek. Stressz, rosszkedv esetén, vagy amikor szükségünk van egy kisebb csodára. A csokoládé boldogság hormonjai a bőrön keresztül bemasszírozva biztosítják a kellemes közérzetet, emellett hidratálja, táplálja, puhítja a bőrt.

A csokoládé antioxidáns hatású, így gátolja a szervezet sejtjeinek károsodását, valamint az öregedést is lassítja.

A csoki hidratálja és feszesíti a bőrt, amit egyúttal bársonyosan simává tesz, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat. Jótékony hatással van a narancsbőrre is. A csokoládé közismert endorfint termelő hatása révén segíti úgy a bőr, mint a test és a lélek harmonikus feltöltődését

MANAGER MASSZÁZS /Nyak - vállöv - arc/- Ára: 7.000.-Ft (25 perc)

Cégek számára javasolt, az alkalmazottak frissítésére, a jobb munkabírás eléréséhez. Fáradtan és elgyötörten nagyon nehéz jó eredményeket elérni.

Különösen igaz ez, a komoly felelősséggel járó munkák kapcsán. Ha Ön munkahelyén főleg ülő munkát végez, akkor biztos gyakran érzi úgy, hogy fáj a nyaka vagy a háta. Ezen segíthet az irodai munkát végzők számára.

FRISSÍTŐ LÁBMASSZÁZS /Talp, vádli, comb/- Ára: 7.000.-Ft (25 perc)

Mint ahogy a nevéből is kiderül, nem szűkül le csak a talp és a lábfej területére, mint a talpmasszázs. A lábmasszázst combközépig végezzük. Megfelelően végezve a masszírozás ingerületeket küld a test különböző szervei felé, ebben áll gyógyító és relaxáló hatása.

TALPFRISSÍTŐ MASSZÁZS - Ára: 6.300.-Ft (20 perc)

Ez a nálunk is mind népszerűbb masszázstechnika az akupresszúra kifejezetten a talpon végzett módozata. Alapja az a felismerés, hogy a lábon visszatükröződik a különböző testrészek, szervek állapota. Így a lábon lévő zónák masszírozásával pozitívan tudjuk befolyásolni a szervek működését. A masszírozás serkenti a vérkeringést a megfelelő szervekben, elősegíti a nyirokkeringést és ezáltal erősíti az immunrendszert. Hozzájárul a salakanyag kiválasztásához és fájdalomcsillapító hatása is van. Egy-két havonta végzett kezeléssel fenntartható a jó egészség, és idejében felismerhetők a korai figyelmeztető jelek.

Amennyiben szállását közvetlenül a Kikelet Club Hotelnél foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja.
Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat.