Ajánlatkérés Foglalás

Masszázsok

A gyógyító masszázs nyugtatja az idegeket, kellemes érzést nyújt, s megteremti a test és lélek egyensúját. A gyógyító masszázs javítja a vérkeringést azáltal, hogy elősegíti a vér áramlását a végtagokból a szív felé. A simító mozdulatok, melyeket effleurage - nek nevezünk, növeli a friss vér áramlását, amely tápanyagokat és oxigént szállít a szerveknek és az izmoknak.

A gyógyító masszázs elősegíti az izmok relaxációját és megnyúlását (mint egy összetekert gumiszalag kigöngyölése), enyhíti a feszességet , továbbá elősegíti a toxinok eltávolítását. Serkenti a pangó területek friss vérellátását, friss tápanyagokat, oxigént szállít a fáradt izmoknak és segít az izomműködés során keletkező tejsav eltávolításában.

Ez az anyagcseréből visszamaradó végtermék, amely ha feszes izomszövetben marad, képes kristályosodni és fájdalmat okozni.

Minden kiegészítő gyógyeljárásnak van egy fontos feltétele: a test alapvetően egy nyugodt, erőlködéstől mentes működésre lett "tervezve", ami homeosztázisnak vagy egyensúlynak nevezünk. A gyógyító masszázs nyugtatja az idegeket, kellemes érzést nyújt, s megteremti a test és lélek egyensúlyát.

ARC - DEKOLTÁZS MASSZÁZS - Ára: 3.000.-Ft (15 perc)

Az arcmasszázs célja többféle lehet. Elősegíthetjük általa a ráncok kisimulását, a vérellátás frissítését, az arcbőr rugalmasságának megőrzését. A masszázs természtesen a pszichénkre is hat, nyugalmat, frissességet eredményez.

HÁT - VÁLL - NYAK MASSZÁZS - Ára: 4.500.-Ft (30 perc)

A feszült izomzat kilazítására alkalmas. Az erőteljes, lassú húzó és nyújtó fogásokat a fej reflexpontjainak a nyomásával kombinálva a nyaki és vállizomzat tökéletes ellazulását érjük el. Különösen javasolt hosszan ülőmunkát végző, görcsös vállizomzatú vagy tarkótáji fejfájásban szenvedő vendégeinknek.

FRISSÍTŐ TELJES MASSZÁZS - Ára: 4.500.-Ft (30 perc) 7.000.-Ft (60 perc)

A klasszikus masszázs az egész testre kiterjedő frissítő, relaxáló, stresszoldó nyugati masszázsfajta. Csökkenti a fájdalmat, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, fokozza az éberséget, csökkenti a stressz által okozott káros hatásokat. Az energikus gyúrás, dörzsölés hatására az izmok ellazulnak és javul a vérellátás. Helyi vérbőséget okoz, felgyorsul a vérkeringés, az anyagcsere fokozódásával pedig a test salakanyagai távoznak gyorsabban. Élénkítő és frissítő hatásának köszönhetően szinte újjá születik az ember.

RELAXÁLÓ MASSZÁZS - Ára: 4.500.-Ft (30 perc) 7.000.-Ft (60 perc)

Ellazulást elősegítő hatású, természetes eredetű olaját tartalmazó testápoló masszázsolajjal történő masszázs. Kellemes illat mindazoknak, akik lazításra, kikapcsolódásra vágynak. regeneráló, relaxáló hatásának köszönhetően a napi stessz okozta feszültséget, fáradságot megszünteti, a frissesség, könnyedség, kiegyensújuzottság érzetét biztosítja. Sikerrel használható az elfáradt, túlterhelt izmok, ízületek lazítására,izomgörcsök oldására, izomláz okozta fájdalmak csillapítására, megszüntetésére.

ILLÓOLAJOS, AROMATERÁPIÁS MASSZÁZS - Ára: 4.500.-Ft (30 perc) 7.000.-Ft (60 perc)

Az illatterápiát a természetes gyógymódok közé soroljuk. A nagy ókori kultúrák mind ismerték és sokoldalúan használták az illóolajokat. Az illóolajok elsősorban a bőrre, a bőr mélyebb rétegeibe és az érpályába eljutva fejtik ki jótékony hatásukat.

A bőrt belülről táplálják, regenerálják. Azonban nem csak a bőrre, a lelki állapotunkra is jótékony hatással vannak. A szervezet egészére nyugtató, serkentő, élénkítő módon hatnak. Az aromamasszázs felhasználható stresszoldásra, testi-lelki-szellemi regenerációra, közérzetjavításra, energiafeltöltésre, az öngyógyulási folyamatok beindítására. Az illóolajok tulajdonságai: nyugtató, relaxáló, stresszoldó, fertőtlenítő, baktériumölő, vírusölő, görcsoldó, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő.

CSOKOLÁDÉS MASSZÁZS - Ára: 4.900.-Ft (30 perc) 7.900.-Ft (60 perc)

Élmény a testnek és a léleknek. Stressz, rosszkedv esetén, vagy amikor szükségünk van egy kisebb csodára. A csokoládé boldogság hormonjai a bőrön keresztül bemasszírozva biztosítják a kellemes közérzetet, emellett hidratálja, táplálja, puhítja a bőrt.

A csokoládé antioxidáns hatású, így gátolja a szervezet sejtjeinek károsodását, valamint az öregedést is lassítja.

A csoki hidratálja és feszesíti a bőrt, amit egyúttal bársonyosan simává tesz, pótolja a hiányzó ásványi anyagokat. Jótékony hatással van a narancsbőrre is. A csokoládé közismert endorfint termelő hatása révén segíti úgy a bőr, mint a test és a lélek harmonikus feltöltődését.

MÉZES MASSZÁZS - Ára: 4.900.-Ft (30 perc) 7.900.-Ft (60 perc)

A méz gyógyító erejét hasznosító módszer a szervezet tisztítására, méregtelenítésére, ideális módszer a teljesítmény és az általános jóérzés fokozására is. Reflektorikus úton fejti ki fájdalomcsillapító, izomlazító, immunrendszer erősítő és egyúttal salaktalanító hatását. Emellett erősíti az idegeket és az emésztést A méz segít szabályozni a test energiaáramlását és visszaállítani az egészséges egyensúlyát. Magas enzim-, vitamin- és ásványi anyag tartalmamélyen bejut a bőrbe, a salakanyagokat pedig kiszívja, és magába gyűjti (ezt a masszázs végén eltávolítjuk). A méz hatására a sejtek jobban használják fel az oxigént.

TALPFRISSÍTŐ MASSZÁZS - Ára: 4.000.-Ft (20 perc)

Ez a nálunk is mind népszerűbb masszázstechnika az akupresszúra kifejezetten a talpon végzett módozata. Alapja az a felismerés, hogy a lábon visszatükröződik a különböző testrészek, szervek állapota. Így a lábon lévő zónák masszírozásával pozitívan tudjuk befolyásolni a szervek működését. A masszírozás serkenti a vérkeringést a megfelelő szervekben, elősegíti a nyirokkeringést és ezáltal erősíti az immunrendszert. Hozzájárul a salakanyag kiválasztásához és fájdalomcsillapító hatása is van. Egy-két havonta végzett kezeléssel fenntartható a jó egészség, és idejében felismerhetők a korai figyelmeztető jelek.

Amennyiben szállását közvetlenül a Kikelet Club Hotelnél foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja.
Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat.