Ajánlatkérés Foglalás

Vendégtájékoztató

Kedves Vendégünk!

Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a 194/2021. Korm. rendelet értelmében védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek és a felügyeletük alá tartozó 18 év alattiak újra látogathatják szállodánkat.

Továbbra is védettségi igazolvány nélkül látogathatják az üzleti, gazdasági, oktatási célból érkezők szállodánkat , de esetükben kötelező a maszk a szálloda egész területén, illetve a wellness részt nem látogathatják. Amennyiben rendelkeznek védettségi igazolvánnyal, akkor természetesen ez nem vonatkozik rájuk.

Vendégeink és Dolgozóink biztonsága, illetve a távolságtartás érdekében a COVID-19 kézikönyv ajánlásainak megfelelően az elkövetkezendő időszakban az alábbiak szerint biztosítjuk szolgáltatásainkat. Kérjük, olvassa el átfogó tájékoztatónkat!

 

 

Közösségi terek, külterület, szállodai helyiségek

 

 

Intézkedések

 

 

Munkatársaink

 

Munkatársaink egészségesek. Betegség gyanújával sem jöhet senki dolgozni. Egészségügyi állapotukat folyamatosan ellenőrizzük.

Higiénés képzéseket tartottunk. A tanultakat alkalmazzuk.

Kérjük működjön együtt velünk, mikor a szabályok betartását kérjük.

 

Közösségi terek

 

A légkondicionáló és légbefúvó berendezések teljes tisztító karbantartáson estek át.

Saját mosodánkban megfelelő hőfokon, a higiéniai szabályoknak megfelelő vegyszerekkel mossuk és szárítjuk az ágyneműket, köntösöket, törölközőket.

A kilincseket naponta többször fertőtlenítjük, és ugyanígy teszünk mindennel, amit meg lehet érinteni (korlátok) vagy aminek gombja van (lift, kávégép, stb.)

Szobáinkat, közösségi tereinket és minden területet, felületet, amit meg lehet érinteni fokozott körültekintéssel és speciális fertőtlenítőszerrel takarítjuk.

A közösségi terekben érintés nélküli kézfertőtlenítő adagolókat helyeztünk el.

A liftekben kérjük, hogy egy háztartásban lévők utazzanak egyszerre. Kérjük tartsa a több vendégtől a kellő távolságot és várjon az üres lift megérkezéséig a közlekedéssel.

Kérjük, a közösségi terekben igyekezzen a 1,5 méter védőtávolságot megtartani.

 

Recepció

 

Érkezéskor számítunk az Ön együttműködésére!

Legyen kedves nyilatkozzon érkezéskor arról, hogy a 484/2020.(XI.10) kormányrendelet 10 § (3) pontja szerint megengedett üzleti, gazdasági és oktatási célból látogatnak el szállodánkba, a nyilatkozatot/igazolást előzetesen megküldjük, melyet kérjük érkezése előtt küldjön vissza számunkra vagy hozzon magával. Amennyiben Ön úgy nyilatkozik, hogy a nem a fenti célból tartózkodik szállodánkban, vagy megtagadja a nyilatkozattételt, úgy sajnos nem tudjuk Önt szállodánkban fogadni.

VAGY

Bejelentkezés során recepciós köteles ellenőrizni a bejelentkező személy védettségi igazolványát személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvánnyal együtt, és amennyiben a bejelentkező nem adja azt át ellenőrzésre, akkor a bejelentkezés megtagadjuk, és a vendégnek el kell hagynia a szállodát.

Továbbá, nyilatkozzon érkezéskor arról, hogy nincs koronavírusra utaló tünete, nem áll karantén megfigyelés vagy kezelés alatt, illetve tudomásul veszi, hogy szükséges betartania a járványügyi szabályzatban rögzített általános higiéniai szabályokat és kormányrendeleteket Ön és többi vendég, valamint a személyzet egészségének megóvása érdekében.

A bejelentkezés során a vendég a bejelentőlap mellett kitölti a kérdőívet, mely az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) c) és (2) a) pontjain alapul.

Tágas recepciónkon az ügyintézés kényelmes, és széles recepciós pultnak köszönhetően kellően távolságtartó is.

Kérjük, hogy egyszerre 1 fő lépjen a pulthoz a gyors ügyintézés érdekében, a többiek távolabb várakozzanak.

A szobakártyákat fertőtlenítjük!

Tartson távolságot, ha várakoznia kell, és válassza az érintésmentes fizetési módokat! Szép kártyát az üzleti jellegre való tekintettel gazdasági/üzleti/oktatási célú tartózkodása alkalmával nem fogadunk el.

Igény esetén kesztyűt és maszkot biztosít Önnek térítés ellenében, kérjük kérje recepciós munkatársainktól.

Szállodánkat a kereslethez és a járványügyi előírásokhoz igazodóan rugalmasan üzemeltetjük, mely azt jelenti, hogy üzemszünet kerülhet elrendelésre. Amennyiben a visszaigazolt foglalást a fenti okból nem tudjuk fogadni, érkezés előtt tájékoztatjuk Vendégeinket.

 

 

Szobák

 

Rutinos kollégáink eddig is úgy takarítottak, hogy az otthon biztonsága várja az érkezőket. Most erre még kiemeltebben figyelnek.

 

 

Éttermi kiszolgálás

 

Mielőtt az étterembe lép, kérjük használja a kézfertőtlenítő automatát a bejáratnál!

 

Amennyiben a létszám megköveteli, időszakos étkezéseket fogunk bevezetni, segítse munkákat azzal, hogy a recepción választ a felkínált étkezési időpontok között.

 

Az ültetésnél kollégáink segítenek a megfelelő távolság megtartásában.

 

Különösen figyelünk minden felületre, eszközre és gombra, amit meg kell érinteni.

 

Az ételek elkészítésénél eddig is komoly előírásoknak kellett megfelelnünk (HACCP élelmiszer biztonsági rendszer), van gyakorlatunk a szigorú szabályok betartásában.

 

Éttermünkben a félpanziós ellátás keretein belül a büféreggelit vagy kontinentális reggelit, svédasztalos vacsorát vagy háromfogásos tányérszervizes vacsorát kínálunk Vendégeinknek.

 

A berendezéseket, italautomaták gombjait és egyéb felületeket rendszeresen fertőtlenítjük, a vendégek után az asztalt fertőtlenítjük és új textíliát teszünk fel.

 

Textil szalvétáinkat eldobható, papírszalvétára cseréltük.

 

Kiszolgáló személyzetünk maszkot és kesztyűt visel.

 

 

Wellness & Spa, medencetér

 

A wellness részleget kizárólag a védettségi igazolvánnyal rendelkező személy és a felügyelete alatt lévő 18 év alatti személy látogathatja. Az üzleti, oktatási, gazdasági célból érkezők, akik nem rendelkeznek igazolvánnyal ezen helyiségeket nem látogathatják.

 

A wellness részlegünkön pihenőágyak, nyugágyak között családonként megfelelő távolságot hagyunk.

 

 

A legjobb tudásunk, és ajánlások szerint a klóros vízben, és a szaunában elért hőfok hatástalanítja a vírust.

 

A medencéink vízminőségét és klórszintjét folyamatosan ellenőrizzük. A hatósági mintavételek is rendszeresek. Családonként kényelmesen el lehet helyezkedni. Tartsanak távolságot másoktól!

 

Medencehasználat előtt alapos tusolás kötelező!

 

Wellness szolgáltatásinak mindig aktuális kormányrendeletben foglaltak szerint üzemelnek.

 

Masszázsidőpontok között hosszabb szünetet tartunk, hogy elegendő idő álljon rendelkezésünkre a fertőtlenítésre.

 

Maszkviselés

A száj és orr eltakarására szolgáló maszkot mindig az aktuális kormányrendeletben foglaltak szerint kérjük viselni Vendégeinktől és Munkatársainktól.

 

Amennyiben a vonatkozó rendelkezéseket nem tartják be Vendégeink, az üzemeltető vagy az üzemeltető alkalmazottjának felszólítása után sem, az Üzemeltető köteles elküldeni a Vendéget! A második figyelmeztetés után a szállodának már jogában áll kártérítés és visszafizetési kötelezettség nélkül egyoldalúan és azonnali hatállyal felbontani a szerződést!

Szíves együttműködésüket és megértésüket kérjük a hozott új rendelkezések betartásával kapcsolatban!

 

Mindent megteszünk, hogy szállodánk falain kívül tartsuk a kórokozókat, kérjük, Önök is segítsenek ebben nekünk az előírások betartásával.

Zavartalan, kellemes kikapcsolódást kívánunk minden Kedves Vendégünknek!

 

Vendéginformációk frissítve: 2021. 04. 27.

Ha az aktuális szabályozásban bármilyen változás áll be, felülvizsgáljuk intézkedésinket, és a helyzetnek megfelelően változtatunk. Az elsődleges szempont mindig Vendégeink és Dolgozóink egészségének védelme.

Amennyiben szállását közvetlenül a Kikelet Club Hotelnél foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja.
Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat.